Tuotteet hakusanalla punainen rind (3)

Ylälaita

Ylälaita

Marucha Schaufelstuck Trowel Paleron Cappello di Prete Alkuperä: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötilat: Jäähdytetty -1º/+2º ja pakastettu -18º Laji: Nautakarja Laatu: Korkealaatuista naudanlihaa Säilyvyysaika: Jäähdytetty 120 päivää / Pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per kappale: 1,75 - 2,20 kg Kaliberi: Ei kaliberia
Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Puoliraaka-liharibsit ovat suosittu valinta lihansyöjille, tarjoten murean rakenteen ja rikkaan maun, jotka nostavat suosikkiruokasi uudelle tasolle. Nämä ribsit on huolellisesti valittu laadun ja tuoreuden perusteella, taaten poikkeuksellisen kulinaarisen kokemuksen. Ne sopivat täydellisesti grillaukseen, paistamiseen ja haudutettuihin ruokiin. Saatavilla eri kokoisina, puoliraaka-liharibsit ovat ihanteellisia sekä ammattilaiskeittiöihin että kotikeittiöihin. Kätevä pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, nämä puoliraaka-liharibsit ovat ehdoton valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Paahdettu naudanliha

Paahdettu naudanliha

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkuntt: Argentiina, Uruguay, Brasilia, Australia, Irlanti ja Puola Säilytyslämpötila: Jäähdytetty -1º/+2º, pakastettu -18º Lajit: Naudanliha Laatu: Korkealaatuinen naudanliha Säilyvyys: Jäähdytetty 120 päivää, pakastettu 18 kuukautta Rotu: Angus / Hereford Paino per pala: 3,5 - 6,0 kg Kaliberi: 3,5 - 4,0 kg - 4 - 5 kg ja +5 kg